Üzümlü Anaokulu
FATİH MAH. ERGENEKON CAD. ÜZÜMLÜ ANAOKULU BLOK NO 48 ÜZÜMLÜ / ERZİNCAN

VİZYON

Üzümlü Anaokulu ilkesi edindiği çocuk merkezli eğitim modeli çocukların yaş grupları ve gelişim alanlarına uygun olarak eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanarak bilim ve teknolojinin ışığı altında sevgiyle bütünleştirerek onlar yarınımızın teminatı çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamayı vizyon edinmiştir.

MİSYON

Çocuğun kültürel değerlerini özümsemesine yardımcı olmak için çocuklar bizim geleceğimizdir söyleminden hareketle yola çıkarak,sosyal ve ahlaki değerlerimizin nesilden nesile geçişinde çocuğun rolünü kavramasını sağlayarak çocukları yaşama ilköğretime hazırlamanın yanında onların sosyalleşmesini,kendilerine ait yeteneklerinin ortaya çıkmasını misyon edindik.

Öğretim Şekli :Tam gün/ İkili Eğitim

Tam gün/ İkili Eğitim

Sabah:08:00 Öğlen:18:00

Doğal Gaz

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ERZİNCAN ili ÜZÜMLÜ ilçesi merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine 11 km , İlçe merkezi 2 km.

FATİH MAH. ERGENEKON CAD. ÜZÜMLÜ ANAOKULU BLOK NO: 48 ÜZÜMLÜ / ERZİNCAN

e Twinning projeleri yapılmaktadır.